Uudet ominaisuudet

SprintRouteen on lisätty versiosta 0.981 alkaen eräitä käyttöä helpottavia ja monipuolistavia uusia ominaisuuksia.

Versio 0.981

Ratapiirroksen väri - Avaa asetuksien (Settings) sivu Labels ja valitse radan - rastiympyröiden, -numeroiden ja rastiväliviivojen väri Course basic colour).

ratapiirrosväri
Näpäytä ja valitse ratapiirroksen väri.

Versio 0.982

Rastilista on siirretty kuvaruudun vasemmassa reunassa olevaan ikkunaan. Ikkuna avautuu automaattisesti, kun rata on valmis. Ikkunan saa myös auki ja kiinni ylärivin kuvakkeella 'Left panel' LeftPanel"/.

rastivaliReititNaytaPiilota
Vasemmalla rastiväli-ikkuna. Karttanäkymässä ovat vain rastivälien 3-4, 5-6 ja 7-8 reitit.

Näytä/piilota karttanäkymän rastivälejä - Valitse vasemmalla olevasta rastilistasta rastivälit, joiden reitit haluat näkyviin. Muiden rastivälien reitit jäävät piiloon.

Versio 0.983

Rastitunnus on lisättävissä rasteihin, lähtöön ja maaliin. Rastitunnus voi olla väliltä 31...499. Lähdön ja maalin tunnus on vapaasti valittavissa. Oletukset ovat S (start) ja F (finish).

rastitunnusOKCance
SprintRoute lisää ykkösrastille automaattisesti koodin 31. Jos se ei käy, vaihda koodi ja paina OK.

Näpäytä rastia, kirjoita kentään rastitunnus ja näpäytä OK. Rastitunnukselle on käyttöä vasta tulevissa versioissa.

Versio 0.984

Ratapiirroksen piilotus hoituu nyt kuvakkeen Piilota/näytä ratapiirros näpäytyksellä. Ominaisuus on hyödyllinen, kun käsitellään karttaa, jossa ratapiirros on jo valmiina.

Remove course drawing
Kuvassa A näkyy SprintRouten punaisella piirretty ratapiirros (rastiympyrä, rastiväliviivat ja rastinumero kun taas kuvasta B se on piilotettu.

SprintRouten ratapiirroksen piilotus selkeyttää karttanäkymää ja helpottaa reittien piirtämistä. Aiemmin ratapiirroksen saattoi piilottaa myös asetuksilla. Tämä mahdollisuus jää yhä käyttöön.